• Gratis verzending boven €75,-
  • Gratis bezorging in de winkel
Gratis verzending boven €50,-
Gratis bezorging in de winkel

Maison Arabic logo
Home / Ons verhaal

Ons verhaal

Maison Arabic Lifestyle is begonnen als winkel op de Zwart Janstraat in Rotterdam. Maar ons doel is niet om zomaar dingen te verkopen. De meeste van onze producten zijn met de hand gemaakt op ambachtelijke wijze. Waar vind je dat nog?

Met de modernisering gaan steeds meer ambachten verloren, tegenwoordig moet alles sneller en perfecter geproduceerd worden. Wij vinden dat het oude ambacht een charme heeft die je niet in fabriekswerk terugvindt en zoiets waardevol moeten we in stand houden.

Daarom betalen wij onze ambachtslieden een eerlijke prijs, maar gebruiken dit niet als excuus om de prijzen aan de consument aanzienlijk te verhogen. We willen namelijk dat zoveel mogelijk mensen genieten van handgemaakte producten met een verhaal. Voor de één is het een stukje nostalgie, een stukje Marokko naar Nederland halen, een stukje uit het verleden weer onderdeel van het heden maken. Voor de ander is het juist iets nieuws. Iets dat je niet overal kan vinden en waar met zorg en aandacht aan gewerkt is. 

Traditionele producten komen vaak met een wat andere gebruikswijze dan we nu gewend zijn. Omdat we deze producten zo toegankelijk mogelijk willen maken, geven we graag uitleg over het gebruik en onderhoud. En mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je die natuurlijk altijd aan ons stellen. 

We betrekken onze klanten graag bij ons verhaal, want hoe mooi is het om een stukje ambacht in huis te halen en daarmee voor iemands bestaanszekerheid te zorgen in bijvoorbeeld Marokko? Of je nu je volledige interieur bij ons vandaan hebt of alleen een aardewerken kopje, we willen dat al onze klanten zich thuis voelen bij Maison. 

Ben je benieuwd en wil je meer weten over ons avontuur? Schrijf je dan in voor de e-mailnieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

  • Gratis bezorging boven €50,-
  • Bestel eenvoudig en veilig
  • Probeer eerst, betaal later
Gratis bezorging boven €50,-
Bestel eenvoudig en veilig
Probeer eerst, betaal later
Maison Arabic © 2024
map-markerchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram